8.01.2009 г., 15:17 ч.

Несебър 

  Поезия » Пейзажна
708 0 0
Гларуси прелитат като падащи звезди.
Стрелкат се, препускат,
бележат сбъднати мечти.

Сол донася вятърът до мен.
С нежен полъх -
морски и студен.

Лятото в сърцето ми остава.
Морски пясък,
слънце до забрава.

Винаги ще нося слънчевия бряг,
скътан във сърцето
като невъздържан бяг.

© Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??