Jan 8, 2009, 3:17 PM

Несебър 

  Poetry » Landscape
674 0 0
Гларуси прелитат като падащи звезди.
Стрелкат се, препускат,
бележат сбъднати мечти.

Сол донася вятърът до мен.
С нежен полъх -
морски и студен.

Лятото в сърцето ми остава.
Морски пясък,
слънце до забрава.

Винаги ще нося слънчевия бряг,
скътан във сърцето
като невъздържан бяг.

© Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??