21.08.2009 г., 17:25 ч.

Несебърски луни... 

  Поезия » Любовна
468 0 4

Несебърски луни...


(На Ц.)

 


Небрежно се изгубих в пеперудените миди,
a в горещия изгрев на първата закуска
потърсих обедния плаж на нашата хавлия
и да те гоня сред вълните не пропуснах...



Онази, топлата среднощна пяна
на синьото залязващо море
прегърна нощите, погали с длани
безумно влюбеното ми сърце...



И в светлините лунни на нашия град
дъждовната мелница замислено чака
от морските фонтани - горещи лета,
от нас - безбрежна целувка във мрака.



В прегръдките ти за последно спах тогава
и, бездиханни, устните солено те целуваха...
От нашето море следа по пясъка остана,
косите ми несебърски луни сънуваха...



(06.08. - 11.08.2009г.)

© Единствена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Романтично
  • Любов моя...времето беше спряло,когато бяхме там!!!!Беше великолепно и толкова приказно,никога няма да го забравя!!!!!!!!!!!!!ОБИЧАМ ТЕ{P}{P}{P}{P}....
  • Ах, морето... чудесно е написано! Караш човек да изпитва неустоим копнеж да бъде там
  • Лятна нощ, море луна и хавлия, романтика!Не може без лйбов!
Предложения
: ??:??