4.12.2013 г., 16:03 ч.

Нещо като епиграма 

  Поезия » Гражданска
422 0 0

Пак нещо като епиграма

Не спряха улавите антихристи
да лаят пълната луна,
защо имат помисли нечисти
и вечно са си служили с  лъжа.

А знаят те къде да ни притискат,
на струните ни как да зазвънят,
къде и колко ни чепика стиска,
те от лъжи не се свенят.

Не знам едно и също как повтарят,
в мътилка риба как ловят,
как с криви отговори отговарят,
с интриги искат да ни спрат!

От тях България е губила години...
Омразата е раждана от тях,
и срещата ни  със "Доброто" се размина,
и станахме страна за смях!

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??