20.07.2008 г., 14:08 ч.

Нещо не достига 

  Поезия » Друга
698 0 10

Имам всичко - дом уютен

и градина със цветя,

палави, красиви внуци,

съпруг и дъщери - добри деца.

 

Щастлива съм, гордея се с това,

но нещо сякаш не достига -

в душата зее празнина,

мисията своя да постигне.

 

Анемичен сякаш е светът

със свойта илюзорна материалност,

жадува истински духът

за пътешествия астрални.

 

От мъдрост обладан, за да получи

връх на съвършенство, благослов,

за истинската еволюция

в човешкия живот.

 

И аз със съвест все опитвам

да достигна някакъв етап

за себе си и всички хора,

в този труден, но жадуван свят.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??