19.12.2007 г., 11:50 ч.

Нещо за... любовта 

  Поезия
577 0 15

Любовта е чувство, при което

стига точка на кипенето кръвта.

Тя е волна птичка във небето,

глътка въздух в нашите уста.

 

При нея времето за малко спира,

пулсът се надбягва с лудостта,

макар и трудно да се дефинира,

тя е движещата сила на света.

 

Идва без да подозираш,

сестра е на живота и смъртта,

на нея често се опираш,

тя е твоята храна.

 

Любовта е нещо необятно,

според моето изстрадало сърце.

Послание, тотално непонятно,

докоснато от  Божиите ръце.

© Леонид Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??