30.05.2008 г., 19:47 ч.

Несподелена любов 

  Поезия » Любовна
1016 0 4

Нищо не ми остана от света, чувствам се

празна, но в мен пламти любовта.

Сърцето си затварях и на никого не давах

да стигне до мен, не исках да се влюбя

дори за ден, но появи се ти и разгоря

хиляди искри, беше до мен само за ден,

но вече си при друга, а не си с мен.

 

Разгоря хиляди искри, разпламтя в мен любовта,

разплака в мен хиляди сълзи, уби в мен душата,

погуби хиляди мечти, разби хиляди надежди,

но аз ти простих и всичко заличих.

 

Обичам те още и искам да бъда с теб,

помогни ми нощем да не мисля за теб.

Боли ме още, че любовта е несподелена,

боли ме нощем като си представя,

че си с нея, сълзите ми се стичат

и не мога да спра да плача,

но пред теб няма да пролея и една сълза,

няма да ме видиш никога да плача.

© Албена Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??