25.09.2008 г., 20:07 ч.

Нестихналост 

  Поезия » Любовна
636 0 12
Да... валят аплодисменти
понякога над мен в живота.
Не... не съм звезда от висините,
понякога съм тъжна проза.
Да... изпята песен съм несвойска,
понякога не съм безгрешна.
Не... не само сензитивно гледам свода,
понякога обител търся вечна.
Да... наподобявам и мига небесен,
не... не дяволски да съм подвластна.
Да... от любовта си съм обсебена.
Не... не искам на земята да ме спусне.
Да... на бурята в окото й,
да... завинаги...
да стихна...
    
                                                                           http://bg.dada.net/video/6955602/Viva-Forever-(Final-Fantasy-X-X-2)/

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??