4.07.2018 г., 3:16 ч.

Нестинарка 

  Поезия » Любовна
700 1 5

От пожара между нас
остана само жарава.
От изгорели обещания,
захвърлени в горчива забрава.

 

Върху спомените парещи отново,
стъпвам като нестинарка.
Защото на сърцето в мен,
не успях да стана господарка.

© Айше Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??