Jul 4, 2018, 3:16 AM

Нестинарка 

  Poetry » Love
696 1 5

От пожара между нас
остана само жарава.
От изгорели обещания,
захвърлени в горчива забрава.

 

Върху спомените парещи отново,
стъпвам като нестинарка.
Защото на сърцето в мен,
не успях да стана господарка.

© Айше Али All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??