7.05.2009 г., 19:47 ч.

Net-на любов 

  Поезия » Друга
887 0 27

 

 

 

Електронното пуйче в джоба записука.

(SMS) Save My Soul” си помислих - умирах от скука.

И когато „отворих”, разтърках очи,

а сърцето подскочи  – това беше ти!

 

И прочетох го дваж

Краяt бе: „... veselqko

На мига оглупях

и ухилих се яко.

 

Както бяхме говорили

по-рано днес.

Ти изпрати ми своя

и-мейл адрес...

 

По keyboаrd-а бавно със конски тропот

Дилижанс един бе тръгнал на поход.

Аз пришпорих конете, не им дадох шанс.

Кръстоносно начало на виртуален романс.

 

После ти ми отвърна с армия думи.

И наложи обсада на крепостта ми.

Със тарана разби онуй място, където

бе на целия мраморен замък сърцето.

 

Последва бърза и ловка контраатака.

Както котка и котка се бият във мрака.

И със старата тактика – „Хитрата сврака”.

Разменихме си Skype и влезнàхме в батака.

 

Сетне в нощи, подути от смях и безвремие,

прекосихме полята от „многотемие”.

И летяха ятата на нашето спасение -

виртуални гълъби - всеки носещ съобщение.

 

След съвпадения хиляди и знаци астрални

ти ме чакаше там, за да бъдем реални.

 

Тръгнах...

 

 

 

© Георги Димов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??