29.06.2008 г., 14:14 ч.

Неугасващ копнеж 

  Поезия » Любовна
1209 0 5

 

 

Сънуване странно

Пробуждане бавно...

Плахи мечтания

неясни желания...

Потъване в спомена

сълза в миг отронена

Потрепване нежно

аромат на надежда...

Порив горещ

неугасващ копнеж...

© Николина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??