Jun 29, 2008, 2:14 PM

Неугасващ копнеж 

  Poetry » Love
1339 0 5

 

 

Сънуване странно

Пробуждане бавно...

Плахи мечтания

неясни желания...

Потъване в спомена

сълза в миг отронена

Потрепване нежно

аромат на надежда...

Порив горещ

неугасващ копнеж...

© Николина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??