9.07.2007 г., 9:55 ч.

Неуморни мечти 

  Поезия
425 0 3
Тази сутрин музика нежно вибрира
и в такт сърдечен сякаш извира!
Останал сам със себе си, необяснимо,
нишки плете мисълта ти самотна.

Знак кога ще ти даде съдбата,
Рим, Венеция да посети душата!
Със гондоли като крал да се повозиш,
дъхът на старо време да обсебиш!

Във куп огромен от любов да пламнеш,
най-нежната за мен да грабнеш!
Вярваш все още в чудеса безбройни
или сън били мечтите неуморни!?

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??