2.02.2021 г., 8:25 ч.

Невидима следа 

  Поезия » Друга
347 0 1

Заражда се в очи...
чудовище - дъга,
палитра от мечти,
ключът...
към всяко всичко,
в изгарящи лъчи.

 

Мастилена тъга,
дихание във длани,
малки, дръзки,
късчета сълза,
спомни си...
...яркостта,
на своето преди.

 

А може би си сън,
пречупен, победен,
отражение в дъжда,
тишината... 
която не изричаш,
в страха, 
че ще те намери,
превърнал се...

в невидима следа.
 

© Пламен Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И това ми хареса! Има очарование в стихчетата ти!
Предложения
: ??:??