Feb 2, 2021, 8:25 AM

Невидима следа 

  Poetry » Other
352 0 1

Заражда се в очи...
чудовище - дъга,
палитра от мечти,
ключът...
към всяко всичко,
в изгарящи лъчи.

 

Мастилена тъга,
дихание във длани,
малки, дръзки,
късчета сълза,
спомни си...
...яркостта,
на своето преди.

 

А може би си сън,
пречупен, победен,
отражение в дъжда,
тишината... 
която не изричаш,
в страха, 
че ще те намери,
превърнал се...

в невидима следа.
 

© Пламен Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • И това ми хареса! Има очарование в стихчетата ти!
Random works
: ??:??