11.04.2006 г., 2:09 ч.

НЕВЪЗМОЖНА ЛЮБОВ 

  Поезия
926 0 2

Щом слънцето изгрее,
аз мисля все за теб.
Щом спре се на небето,
аз мисля пак за теб.
Но щом слънцето се скрие
и нощта се появи,
като ангел ти се спускаш
към човешките души.
И ги топлиш със магия
и в сърцата криеш се,
като нежен гълъб в беда,
като недостижима мечта.
Вятърът те носи
покрай хорските тела.
Никога няма да забравя
тази моя мечта
да влезеш и в моята душа,
да се вселиш в мен сега,
да обичаш ме както никога,
да възвърнеш ми добрата душа
за да се върне и ЛЮБОВТА!!!

© Деница Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??