29.11.2016 г., 23:16 ч.

Невъзможно бягство 

  Поезия » Любовна, Оди и поеми, Свободен стих
619 1 3

След всичко,

тя бе станала по-силна

от колкото беше и 

по-смела

от колкото някой би предположил.

Беше се научила,

не да я притежават,

а да  п р и т е ж а в а.

Да прощава.

На себе си.

Знаеше кога иска да си тръгне

и го правеше.

Предпазваше се 

от всеки

възможен 

удар.

Беше станала момиче,

което 

нямаше нужда от  н и к о г о.

 

След всичко,

само едно и беше трудно-

да каже  и м е т о  м у ,

без треперещ глас

и болка.

 

© Михаела Всички права запазени

Всяка поема е предхождана от история.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??