26.09.2005 г., 15:06 ч.

Невъзможност 

  Поезия
1429 1 6
И даже няма сянка от следа
след стъпките си да оставя.
Ще си отида тихо с вечерта,
за миналата обич ще забравя.
Ще ме обрулят други ветрове.
и в други пътища нозе ще вплитам.
Ще заприличам на изгубено дете,
което в тъмното уплашено се скита.
И няма да посмея ни веднъж,
пред твоя праг отново да приседна,
а най-внезапно като летен дъжд
ще заваля над теб и ще изчезна...

© Десислава Тенева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??