19.02.2007 г., 10:18 ч.

Незабравима 

  Поезия
934 0 12
         
  
                Незабравима

  С думи нежни, като летни пеперуди,
  ти запълваш ни сърцата, сякаш с изумруди.
  В миг прогонваш  мъката, тъгата,
  елексир божествен изливаш ни в душата.
  Макар че си така потайна и незрима,
  следа остави в нас  -  Незабравима.
  По нея ще те следвам всеки слънчев ден,
  самодивите ще питам, от обич заслепен.
  Ще те търся сред звездите - нали си светлина.
  Ще те търся сред жените - нали си любовта.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??