11.12.2011 г., 10:10 ч.

Незабравка 

  Поезия » Друга
1447 0 5

       Незабравка

 

Прощавай, синеоко цвете,

замислено, свенливо,

не зърнах твойта красота,

отминах мълчаливо!

 

Примамена от висини

и хубости далечни,

потърсих в чуждите страни

аз прелестите вечни.

 

Но днес, когато уморена

на прага роден спирам,

от тебе по-прекрасен цвят,

повярвай, не намирам!

 

   Таня Иванова

© Таня Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??