21.11.2010 г., 22:23 ч.

Неземно слънце 

  Поезия » Любовна
1097 0 2

 

НЕЗЕМНО СЛЪНЦЕ

 

В света е пълно със поети,
оставят в стихове следа,
но Ти си Слънцето, що свети
с любов и нежност и в нощта.

Сияние си северно, неземно, стилно,
докоснало с лъчи и моята душа.
Ти мое Слънце си Вселенско, силно,
Поете мой, дарил ми Любовта.

на Т.Т.
2.06.2010

                 НЕЗЕМНО Е


Неземно е да си любима
на най-великия поет. 
Да се опиваш в сладост рима
да  дишаш в  стих, в  куплет.

Не вярвах, че те има
в света измъчен и проклет. 
С поезията несравнима
дойде при  мен -  пресвет. 

Неземно е да те усещам,
преминал векове до мен.
И в стих да те  посрещам,
от истина и обич напоен! 

Неземно е да си любима
на  най-великия  поет,
с поезия от звуци в рима
и стих неземен  свет.

10.04.2007г.

© Лидия Сиркавара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??