18.10.2008 г., 10:29 ч.

Ние целите сме любовта 

  Поезия » Любовна
659 0 3

Ние целите сме любовта

 

Обичам те. Сега, когато си до мене

надеждата неистово крещи,

че може твоята ръка ръката ми да вземе

и по света да тръгнем с вдигнати глави.

 

 

Обичаш ме. Сега, когато съм до тебе

любовта клокочи в твоите гърди,

та може тя света да преобърне

ако за миг не срещнеш моите очи.

 

 

Един до друг сме в този свят озъбен -

аз имам твоето рамо, моето имаш ти,

та страхът от самота ридае в ъгъла прокуден

от нашата любов, и нежност, и мечти.

 

 

Вплели ръце по пътя прашен крачим,

в едно туптят наш'те две сърца.

Ще извървим заедно живота страшен,

защото ние целите сме любовта.

© Яна Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е...
  • Вплели ръце по пътя прашен крачим,

    в едно туптят наш'те две сърца.

    Това е смисъла!!!!
    Поздрави и дълголетие любовно!
  • "Ще извървим заедно живота страшен,

    защото ние целите сме любовта."
    Пожелавам ти да сте заедно по страшните пътища на живота!Поздрав!
Предложения
: ??:??