16.12.2022 г., 15:03 ч.

"Ние създаваме собствена реалност". Ноел 

  Поезия
645 3 2

 

И валят притъпените чувства, 
събрали се в облак от крясък. 
Дните преглъщат болка безвкусна 
и обличат се в сивия  блясък. 

А светът се превърна в отрова, 
хранещ с нея всяка секунда, 
която отчита само зло и поквара. 
Днес смъртта е любовна целувка. 

Само небето със звезден фенер, 
неуморно търси доброто, 
а Луната изгряваща вечер,  
събира светулки за светлото утро. 

Някак си в "тъмното" има Надежда –
да изгрее с усмивка Човечност, 
и Животът щастлив да се вглежда 
в обич, вяра и топла сърдечност! 

 

© Яна Ангелова- Яни Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??