1.10.2008 г., 8:43 ч.

Никотин 

  Поезия » Друга
1231 0 5
Никотин


Спирала дим прокарва бавно
пръсти нежни през гърло жадно,
задоволявайки таз жажда за отрова,
издишвайки, моли за нова.

И така до сетен дъх от дим,
с тютюнен угар и мирис на комин,
със пожълтели пръсти и тежка въздишка,
изхрачвайки живота в цигарената нишка.

© Тодор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??