Oct 1, 2008, 8:43 AM

Никотин 

  Poetry » Other
1228 0 5
Никотин


Спирала дим прокарва бавно
пръсти нежни през гърло жадно,
задоволявайки таз жажда за отрова,
издишвайки, моли за нова.

И така до сетен дъх от дим,
с тютюнен угар и мирис на комин,
със пожълтели пръсти и тежка въздишка,
изхрачвайки живота в цигарената нишка.

© Тодор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??