4.07.2013 г., 18:41 ч.

Нищо 

  Поезия » Друга
425 0 8

 

                                         НИЩО

                          

                            Неразцъфнала радост,

                            любов неродена...

                            И помята през ден

                            смутното време

                            черни слънца

                            и студени огнища.

 

                            Няма пролетен цвят,

                            няма спомен

                            за нищо....

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??