12.10.2023 г., 13:05 ч.

Нищо лошо 

  Поезия
107 1 0

не казвам

за гравитацията, 

за подводните камъни.

Нямам повод 

да плача

и да си режа

раните.

Няма нужда от драми,

от подводни течения.

Нищо лошо не казвам

за мъртвите си 

вълнения.

Нищо лошо, което

да ври в сърцето ми.

Като бял ден е ясно, 

че тежиш на небето ми

като камък

на мястото си.

 

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??