Oct 12, 2023, 1:05 PM

Нищо лошо 

  Poetry
109 1 0

не казвам

за гравитацията, 

за подводните камъни.

Нямам повод 

да плача

и да си режа

раните.

Няма нужда от драми,

от подводни течения.

Нищо лошо не казвам

за мъртвите си 

вълнения.

Нищо лошо, което

да ври в сърцето ми.

Като бял ден е ясно, 

че тежиш на небето ми

като камък

на мястото си.

 

© Миглена Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??