12.12.2018 г., 0:31 ч.

Нищо не е от значение 

  Поезия » Любовна
519 0 0

Нищо не е от значение, ако заспиваш сам,
ако през нощта няма кой да дърпа тежкия юрган.
Нищо няма смисъл, ако се събуждаш без прегръдка,
ако няма кой да ти каже “добро утро” със целувка.

Няма как да се усмихнеш на горчивото кафе,
щом е сипано в една чаша, а не във две.
И нищо през деня ти не върви добре,
ако те събуди аларма, вместо “обичам те”.

 

- Е.Т.

© Евгения Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??