23.07.2008 г., 0:41 ч.

Нищо сложно 

  Поезия » Друга
635 0 2
Лутам се от много време,
лутам се между пространството.
Атом, молекула, йон -
или просто безпристрастен!

Не намерих своя форма,
ще взаимствам - много ясно.
Атом, молекула, йон -
ще намеря своето място!

Лутам се от тук до там,
лутам се и на обратно.
Атом, молекула, йон -
нещо простичко и ясно.

Не намерих грам покой,
искам да съм едноклетъчен.
Атом, молекула, йон -
нищо сложно, просто вечен.

© Лоло Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Докато се намериш, неизбежно ще се луташ! Успех!
  • Всички това искаме, успех в търсенето! Поздрав!
Предложения
: ??:??