24.06.2023 г., 8:12 ч.

"Нищото" 

  Поезия » Бели стихове
269 0 2

Трябва рано да станеш-

да е дълъг денят.

Има толкова време

до Нищото.

Има толкова тайни,

надживели съня-

трябва просто да гребнеш

от Нищото.

 

Ранобудни шумят

и денят оцелява

след борбата с Покоя-

а Нищото

в ранобудния град

литва пак, зажужава-

те, Пчелите- са мои.

А нектарът е в Нищото.

© Веси Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??