Трябва рано да станеш-
да е дълъг денят.
Има толкова време
до Нищото.
Има толкова тайни,
надживели съня-
трябва просто да гребнеш
от Нищото.
Ранобудни шумят
и денят оцелява
след борбата с Покоя-
а Нищото
в ранобудния град
литва пак, зажужава-
те, Пчелите- са мои.
А нектарът е в Нищото.
© Веси Филипова All rights reserved.
The work is a contestant: