19.12.2007 г., 17:13 ч.

Но не аз... 

  Поезия » Любовна
504 0 2

Защо всяка сутрин будя
все с тази тежест в гърдите?
Защо никой нищо не ми казва
и ме гледаш с безсилие?
Нима нещо не е наред?
Кажи ми, аз ли сбърках или
вече не те правя щастлива?
И защо не мога да съм с теб
без усмивката ти да си отива?

Защо още питам какво има?

Явно само аз не разбрах,

че не съм единствен.

И кой е той, кой те кара да

се смееш в съня си,

кой те пррави радостна и

с какво е по-различен от мен?

Нима те обича повече?

 Едва ли...

Никой не би могъл да

ти даде сърцето си както аз,

но колкото и да ти се отдам,

зная, че няма да е достатъчно.

И боли ме, но знам,

че за теб всичко е свършило.

 

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??