5.12.2012 г., 17:47 ч.

… но трябва… 

  Поезия » Друга
526 0 0

 

 

Светът  изпълнен е с красота,

но трябва и очи да имаш ти за нея.

Очи, изпълнени със светлина,

като слънца в дните ти да греят.

 

Светът изпълнен е с красота,

но трябва и душа да имаш ти за нея.

Душа, изхвърлила навеки пошлостта 

и детската невинност съхранила.

 

Светът изпълнен е с красота,

но трябва и сърце да имаш ти за нея.

Сърце, откриващо във всяка живина,

невидима душа, която сътворява чудеса.

 

Светът изпълнен е с красота,

но трябва и да искаш да я видиш…

 

РМ

© Росица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??