Светът изпълнен е с красота,
но трябва и очи да имаш ти за нея.
Очи, изпълнени със светлина,
като слънца в дните ти да греят.
Светът изпълнен е с красота,
но трябва и душа да имаш ти за нея.
Душа, изхвърлила навеки пошлостта
и детската невинност съхранила.
Светът изпълнен е с красота,
но трябва и сърце да имаш ти за нея.
Сърце, откриващо във всяка живина,
невидима душа, която сътворява чудеса.
Светът изпълнен е с красота,
но трябва и да искаш да я видиш…
РМ
© Росица All rights reserved.