7.11.2021 г., 16:11 ч.

Но вън е вече ден 

  Поезия » Любовна
420 0 0

   

Но вън е вече ден

 

Погледна ли, когато

се спуска вечерта,

погледна ли, когато

заспива вън града...

 

Една звезда в небето

на теб наричам аз,

най-светлата е, ето,

изгряла е за нас.

 

И тя ми се усмихва

със сребърни лъчи –

далечна и красива,

но с твоите очи.

 

Аз вярвам, че я виждаш

и мислиш си за мен,

към нея ти поглеждаш,

но вън е вече ден.

        Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??