17.02.2017 г., 23:32 ч.

Ноември 

  Поезия » Бели стихове
1413 1 1


За първи път 
от много дълго 
време насам
аз заплаках. 
Заплаках с ноември.
С нейните дъждове.

Пак ще чакам
ноември,
за да заплача.

За да чуя онзи  
ноемврийски дъжд,
напомнящ 
Рахманиновата "Нежност".

Ще заплача от любов,
от страх, от тъга,
от щастие...




 

© Сияние Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И аз обичам музиката на Сергей Рахманинов!Но идва време за пролетен дъжд! Успех!🐎
Предложения
: ??:??