За първи път
от много дълго
време насам
аз заплаках.
Заплаках с ноември.
С нейните дъждове.
Пак ще чакам
ноември,
за да заплача.
За да чуя онзи
ноемврийски дъжд,
напомнящ
Рахманиновата "Нежност".
Ще заплача от любов,
от страх, от тъга,
от щастие...
© Сияние All rights reserved.