18.04.2010 г., 21:55 ч.

Нормален 

  Поезия
1027 1 4

Не ял

Не пил

Не бил

Нормален

 

Защо искаш

да си нормален?

Искай да си жив.

18.04.10.

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??