Нощ
Нощта се спуска над града,
нощта осеяна със падъщи звезди.
Една звезда на рамото ми падна,
една звезда на теб си пожелах.
Сама в дългите нощи оставам.
Само те ми напомнят за теб.
Притихвам се, а ти в мислите ми идваш,
отварям вратата на моето сърце,
отварям го широко.
Ела, ела и остани със мен,
ела и щастие ми ти донеси.
Всичко на теб бих подарила,
всичко с теб бих делила.
Всичко с теб бих споделила.
© Марияна Димитрова Всички права запазени