11.06.2010 г., 18:49 ч.

Нощ 

  Поезия » Друга
431 0 1

 

 

Навън се стеле мрак,

Луната витална блести,

под мене тревата е влажна,

а отгоре ми блестят звезди.

 

 

 

Нейните лъчи минават през косата,

гонят се по росната трева.

И в очите ми виж звездите -

от тях сега струи светлина.

 

 

 

Нека ти отдам от нея,

усети със мен безкрайността.

И, докато настъпи утро,

да сме в плен на вечността.

© Миглена Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??