25.08.2009 г., 19:54 ч.

Нощ в сънища 

  Поезия » Друга
455 0 1

Светлина и проблясъци

от сенки и крясъци,

тъмнината се слива

със зората красива.


Свещи запалени

и розите алени,

в умората сива

всичко заспива.


А навън тишината

се стопява във мрака,

дъжд тихо пее

и буря вилнее.


Облаци бели,

откъде са се взели,

скриват звездите 

далеч от очите.


Нежни крила

прегръщат нощта,

всичко приспиват

и в зората умират.

© Теди Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??