4.11.2007 г., 11:46 ч.

Нощна целувка 

  Поезия » Любовна
908 0 18

Аз зная как родило се е утрото горещо

след нощната целувка на бялата луна.

Дали наяве? А може би в съня те срещнах.

Ръката ми не иска пак сама.

...

Вместо отговор:

Протегни я. Докосни ме. Ще успееш.

Мисля, ще успееш този път.

След нощната целувка на луната бледа,

с раждането трудно на деня, след тази дълга нощ…

 

Вземи ръката ми, стопли я.

Навън студено е, вали.

И искам в твоите прегръдки да се скрия,

за да превърнем в магия нашите мечти.

 

Вземи ме в своите обятия,

без страх. И ме прегърни – до болка,

с любов, приятелю. Тогава… не успяхме,

но все още имаме своя шанс…

 

31.10. 2007

NG/nnn

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??