15.08.2008 г., 15:37 ч.

Нощна мъгла 

  Поезия » Друга
576 0 1
Убий деня
и затъмни всичко около мен
Викни нощта
и събуди Смъртта

Боря се с мъглата всеки път
и всеки път съм безсилна
Давя се сега
но ще изплувам отново

Бягам през нощта
и няма път пред мен
Искам да крещя
но някой ми е взел гласа

Погледът ми е замъглен
и всичко ми се върти
Искам да се събудя
от кошмара вечен

© Дели Статева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??