29.11.2014 г., 21:23 ч.  

Нощна мъка 

  Поезия » Източни форми
382 0 0

Никога, не подценявай своя враг.

Всичко е обсипано във мрак.

В битките жестоки, кървави и диви.

Гонят се и викат, бели самодиви.

 

В очите ни свети, неугасващия пламък.

Душата ни скована, като най - твърдия камък.

Моите грехове, тежки, непростими.

За всичко съжалям, моляте боже простими.

 

На вред ноща, всичко замълча!

Изведнъж, нещо в далечината изкрещя.

- Твоят грях, ще бъде простен!

На сутринта се събудих с най-хубавият спомен.

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??