11.05.2024 г., 8:03 ч.

Нощни гости 

  Поезия » Свободен стих
494 0 0

    Н О Щ Н И ГО С Т И

 

Спомени дебнат ни нощем 

с похватите на крадци,

за добро или пък за лошо,

което Утрото ще отрезви.

 

-Ех,...защо не го тогава направих...?

Друго щеше,да бъде моето днешно Сега,

а това,което сторих тогава,в него пък сгафих

и Живота ми се превърна в Подла и Долна Лъжа!-

 

29.04.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??