26.07.2018 г., 0:43 ч.

Нощта 

  Поезия » Любовна
319 0 3

         Нощта

 

Когато спусне се навън нощта,

а ти отново си без мен сега.

В сърцето ти спуснала се е тъга,

лежиш сега сама, така ти пожела.

 

Когато спусне се навън нощта,

спомни си моята с чар усмивка.

Спомни си стиховете ми за любовта,

прегърни ги, целуни ги, вместо мен сега!

 

Когато спусне се навън нощта,

спокойно неспокойна си в съня,

усмихвай се насън, ще дойда веднага,

с роза червена в ръка както някога!

 

Когато спусне се навън нощта,

ти вярвай че ще дойде утринта.

Мечтай и вярвай, бори се за това,

не желание, а борба е Любовта!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??