21.01.2024 г., 9:51 ч.

Нощта 

  Поезия » Любовна
97 0 2

       

             Нощта

 

От нощта е родена луната,

от нощта съм родена и аз.

Тя за мене блести в небесата

и обичам я в нощния час.

 

От нощта са родени мечтите

и онези красиви очи…

Тях ги виждам понякога в дните

и към тях се стремя, може би.

 

От нощта всички тайни са сини,

тъмносини до черни дори,

затова те на мен са любими,

те ми шепнат със думи добри.

 

Във нощта ти си само със мене,

по-красив и от лунни лъчи!

Ще потъна в безкрайното време,

омагьосват ме твойте очи!

              Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??