28.10.2015 г., 16:40 ч.

Носталгия 

  Поезия » Любовна
425 0 3

Златната есен преминава

и тъжни спомени навява,

всяка мечта осуетява,
празнота в сърцето ми оставя..

Зимата се точи да смразява,
да затвори всеки в себе си,успява.
Снежни преспи скоро ще се трупат,

а някои сърца дълго ще тъгуват..

Носталгичният мрак във мен 

нараства със всеки изминал ден,

празничните такива дори 

ме карат още-по силно да боли..

Да боли и да ранява
и ничия близост не ме утешава,

щом твоята липса се усеща,

душата ми с ада се среща..

Моите чувства само как тежат,

раните в душата ми вечно ще кървят,

копнеж и мираж ще си останеш ти,

през всеки един сезон - помни... 

© Антонина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • !!!
  • Силни чувства, искрено споделени в стих. Харесах! Добре дошла на борда на Откровения, Антонина!
  • "Моите чувства само как тежат,раните в душата ми вечно ще кървят,копнеж и мираж ще си останеш ти,през всеки един сезон - помни..."

    Мрачни картини, болка и тъжен спомен. Сякаш
    Прекрасен финал, Тони!
Предложения
: ??:??